ترامپ مطالعات سرطان را کُشت!

دولت ترامپ در آمریکا، اقداماتی داشته که روی پژوهشها در رابطه با سرطان اثر گذاشته است. برنامههای جدید کاخ سفید، تلاشها برای مهار سرطان را بیثمر کرده است.
به گزارش اکوایران، دونالد ترامپ، رئیسجمهوری آمریکا اقداماتی داشته که جامعه پژوهشگران سرطان را شوکه کرده است. دولت او در راستای کاهش گسترده بودجه اقداماتی داشته که روی مطالعات در رابطه با سرطان هم اثر منفی گذاشته است.
موسسههای ملی سلامت در آمریکا با بودجه 47 میلیارد دلاری بهعنوان بزرگترین حامی تحقیقات سرطان در جهان شناخته میشوند. برای مثال، موسسه ملی سرطان جزو معروفترین بخشها در این زمینه است که توانسته به پیشرفتهای چشمگیری در زمینه درمان و پیشگیری از بیماری دست پیدا کند.
سیاستهای اخیر دولت ترامپ، روی فعالیتهای این موسسهها و بودجههای آن اثر گذاشته و باعث شده بسیاری از فعالیتهایشان بیثمر باشد. برای مثال، بسیاری هزینهها قطع شدهاند و حتی جلساتی که به جذب کمکهای مالی ختم میشدند هم متوقف شدهاند.
اثرات کاهش بودجه
دولت ترامپ از ابتدای فعالیت خود قصد داشت میزان هزینهها را کاهش دهد. در واقع، ترامپ در ابتدا سعی داشت به کمک ایلان ماسک، میلیاردر آمریکایی از طریق ادارهای، صرفهجویی در هزینههای دولتی را پیش ببرد. هرچند ایلان ماسک از ترامپ جدا شد، همچنان برنامههای دولتی در این زمینه در حال اجراست.
یکی از برنامههای ترامپ برای کاهش هزینه و صرفهجویی، این است که بودجههای موسسههای پژوهشی را کم کند. برآورد شده از این مسیر، 4 میلیارد دلار صرفهجویی صورت بگیرد. این اتفاق، میتواند منجر به فلج شدن موسسههای پژوهشی در آمریکا شود. برای مثال، دانشگاه واشنگتن ممکن است 90 تا 110 میلیون دلار از دست بدهد. آزمایشهای بالینی برای بیماریهایی مانند سرطانِ کودکان هم تحت تاثیر قرار میگیرد.
اختلال در بودجهرسانی به موسسههای پژوهشی میتواند روی آینده مطالعات اثر بگذارد و حتی میتواند تمامی پیشرفتها را در این زمینه مختل و متوقف کند. این یعنی، جان بیماران سرطانی به خطر میافتد.
آمار قابل تامل
سرطان در آمریکا سالانه بیش از 600 هزار آمریکایی را میکشد. این آمار نشان میدهد که تحقیق و بررسی در این زمینه تا چه اندازه اهمیت دارد. به همین دلیل، تخصیص بودجه در این زمینه، امری حیاتی به شمار میآید و در نتیجه اقدام دولت ترامپ، واکنشبرانگیز است.
قطع بودجه میتواند منجر به بیانگیزه شدنِ پژوهشگران جوان شود. بسیاری از آنها ممکن است این حوزه را ترک کنند و رغبتی به مطالعه برای یافتن درمانهای جدید نشان ندهند. این اتفاقات در شرایطی رخ میدهد که آمریکا هنوز نسبت به کشورهایی مانند چین، برتری دارد. اقدامات اخیر، میتواند منجر به از دست رفتن برتری آمریکا شود.
امیدی در افق
یکی از مسائل مهم این است که قانون، جلوی قطعی برخی از این بودجهها را میگیرد. در واقع، قانون دولت را ملزم میکند که در این زمینهها، کمک کند و حمایتهای مالیاش را ادامه دهد. به همین دلیل است که امید میرود از طریق قانون، برخی از این اقدامات به مرحله اجرایی نرسند.
با این حال، آینده نامعلوم است و تجدیدنظرها هم ادامه دارند. در نتیجه، امکان دارد که جامعه تحقیقات سرطان همچنان از حمایتهای دولتی در آمریکا برخوردار شود. بسیاری از فعالان در این زمینه، اصرار دارند که دولت، بودجهرسانی در این زمینه را در اولویت خودش قرار دهد. این پژوهشها قرار است جان میلیونها را نفر نجات دهند و به کاهش سرطان کمک کنند. به همین دلیل است که توجه ویژه به آنها اهمیت دارد.
به نقل از : اقتصاد خبر
منبع: اکو ایران